Az alábbi táblázatban összefoglaltuk nektek, hogy 2020-ban milyen szolgáltatásokat és green fee kedvezményeket vehettek igénybe az Arany- és Fehér Tagsági kártyák felmutatásával.

Amennyiben 2020. január 23. és március 1. között megvásárolod a GOLFIESTA ARANY tagságot, lehetőséged nyílik megvenni (szintén a fenti kedvezményes időszakban) a CONTINENTAL CITYGOLF CLUB 2020-as évre szóló másodtagságát (pályahasználatát) 100.000 Ft -ért.

Package details in English

A klubokban igénybe vehető green fee kedvezmények az egyesületi kártyával rendelkező tagjaink számára és csak egyéni green fee esetén vehetők igénybe. A klubok, vagy egyéb szervező által rendezett versenyeken kedvezményes nevezési díjra nem jogosítanak, nem egyenértékűek a klubok tagsági csomagjai által biztosított kedvezményekkel.

Tagsági csomagjaink limitált számban érhetők el és a jelentkezések, befizetések sorrendje szerint vehetők igénybe. A tagság a jelentkezés visszaigazolását követően a tagsági díj 8 napon belül történő kiegyenlítésével válik véglegessé, ekkortól kezdve vehetők igénybe a csomag által biztosított kedvezmények. Ellenkező esetben a jelentkezést töröljük, és az ismételt tagfelvételi igény csak az eközben eltelt időszak alatt beérkező jelentkezők után kerül újra visszaigazolásra.

Arany Tagsági Csomag
évente
HUF85.000
+ EGA kártya
Hozd ki a legtöbbet az egyesületi tagságodból! Nagy kedvezmények, változatos szolgáltatás csomag!
GOLFIESTA SE versenyeire vonatkozóan kedvezményes részvételi díj
Klubnapokon való részvételi lehetőség
Tagság idejére a Groupama Biztosító által nyújtott Élet-, Baleset- és Egészségbiztosítás
50% green fee kedvezmény a következő golfklubokban: Pannonia Golf & Country Club, Hencse National Golf & Country Club, Murau Kreischberg Golf Club
Greenfield Golf Club: 50% kedvezmény: július 01 – szeptember 30. között // 30% greenfee kedvezmény: január 01 – június 30. között és október 1 – december 31. között
35% green fee kedvezmény: Continental CityGolf Club
30% green fee kedvezmény: Balaton Golf Club
20% green fee kedvezmény: Zala Springs Golf Resort, Magyar Golf Club
10% kedvezmény az Accent Hotels szállodáiban való foglaláskor
1 kosár range labda a green fee mellé és kedvezményes buggy bérlés a Zala Springs Golf Resort pályáján
Havonta 2 db range zseton a Continental CityGolf Clubban
Egyesületi játék regiszter használata
Hivatalos HCP vezetés(1) és EGA versenyengedély(2)
GOLFIESTA SE logózott ajándékok
12 év feletti junior tagjaink számára 50% kedvezmény az éves tagsági csomag árából
12 év alatti junior tagjaink számára 20.000 Ft, amely egy logózott pólót és egy tagsági kártyát biztosít
Ezt választom!
Fehér Tagsági Csomag
évente
HUF45.000
+ EGA kártya
Kipróbálnád, milyen az egyesületbe tartozni? Keveset golfozol egy évben? Ez a te csomagod!
GOLFIESTA SE versenyeire vonatkozóan kedvezményes részvételi díj
Klubnapon való részvételi lehetőség
10% green fee kedvezmény a következő golfklubokban: Continental CityGolf Club, Magyar Golf Club, Pannonia Golf & Country Club, Hencse National Golf & Country Club, Greenfield Golf, Balaton Golf Club, Zala Springs Golf Resort
1 kosár range labda a green fee mellé és kedvezményes buggy bérlés a Zala Springs Golf Resort pályáján
Havonta 2 db range zseton a Continental CityGolf Clubban
Egyesületi játék regiszter használata
Hivatalos HCP vezetés(1) és EGA versenyengedély(2)
GOLFIESTA ajándékcsomag
Ezt választom!
[vfb id=9]  

⁕  A Greenfield Golf kedvezményeinek pontos kondíciói még egyeztetés alatt állnak.

1 A hivatalos, PC Caddie rendszerben történő HCP vezetés, mely az EGA és MGSZ által akkreditált magyarországi rendszer. Ez alapfeltétele, hogy a golfozó versenyeken indulhasson, és az elért eredményei alapján a HCP-je folyamatosan újrakalkulálásra, karbantartásra kerüljön. Az MGSZ 2016-os szabályzata alapján hazai versenyeken csak olyan játékos eredményét vehetik figyelembe a díjazáskor, akinek érvényes HCP vezetése van valamely Magyar Golf Szövetségi tag egyesület, vagy klub által. Ennek hiányában sajnos sem egyesületi, sem egyéb versenyen nem vehetők figyelembe az elért eredmények, hiszen hivatalosan HCP nélkül indult a játékos, így játéka nem értékelhető.

A GOLFIESTA SE a 2017-es szezontól kezdődően az MGSZ tagja, így versenyeire a szövetségi szabályok vonatkoznak. A 2016-os szezontól használt egyesületi HCP regiszter egyéni játék regiszterként működik tovább, a hivatalos HCP vezetést az akkreditált PC Caddie rendszeren keresztül biztosítjuk.

2 Az EGA versenyengedély kiváltása egyesületünkön keresztül is lehetséges, az EGA (Európai Golf Szövetség) által kibocsátott kártya díja 10.000 Ft, mely az európai szövetség által meghatározott és a kiváltáskor kötelezően megfizetendő díj. Tagjaink ezt az egyesületen keresztül is igénybe vehetik.3

3 A változtatás jogát fenntartjuk!