Az alábbi táblázatban összefoglaltuk nektek, hogy 2021-ben milyen szolgáltatásokat és green fee kedvezményeket vehettek igénybe az Arany- és Fehér Tagsági kártyák felmutatásával.

A Golfiesta Aranytagsági (85.000 Ft) megvásárlása esetén az azzal egyidőben megvásárolt Continental Citygolf Club 2021-re érvényes másodtagsága (pályahasználata) 189.000 Ft helyett 120.000 Ft-ba kerül. Az ajánlat limitált ideig és limitált darabszámban érvényes!

Package details in English

A klubokban igénybe vehető green fee kedvezmények az egyesületi kártyával rendelkező tagjaink számára és csak egyéni green fee esetén vehetők igénybe. A klubok, vagy egyéb szervező által rendezett versenyeken kedvezményes nevezési díjra nem jogosítanak, nem egyenértékűek a klubok tagsági csomagjai által biztosított kedvezményekkel.

Tagsági csomagjaink limitált számban érhetők el és a jelentkezések, befizetések sorrendje szerint vehetők igénybe. A tagság a jelentkezés visszaigazolását követően a tagsági díj 8 napon belül történő kiegyenlítésével válik véglegessé, ekkortól kezdve vehetők igénybe a csomag által biztosított kedvezmények. Ellenkező esetben a jelentkezést töröljük, és az ismételt tagfelvételi igény csak az eközben eltelt időszak alatt beérkező jelentkezők után kerül újra visszaigazolásra.

Fehér Tagsági Csomag
évente
HUF45.000
+ EGA kártya díj
Kipróbálnád, milyen az egyesületbe tartozni? Keveset golfozol egy évben? Ez a te csomagod!
GOLFIESTA SE versenyeire vonatkozóan kedvezményes részvételi díj
Klubnapon való részvételi lehetőség
10% green fee kedvezmény a következő golfklubokban: Continental CityGolf Club, Hencse National Golf & Country Club, Balaton Golf Club, Zala Springs Golf Resort (Greenfield Golffal, Magyar Golf Club-bal és Pannoniával az egyeztetés folyamatban)
1 kosár range labda a green fee mellé és kedvezményes buggy bérlés a Zala Springs Golf Resort pályáján
Havonta 2 db range zseton a Continental CityGolf Clubban
Egyesületi játék regiszter használata
Hivatalos HCP vezetés(1) és EGA versenyengedély(2)
GOLFIESTA ajándékcsomag
Ezt választom!
Arany Tagsági Csomag
évente
HUF85.000
+ EGA kártya díj
Hozd ki a legtöbbet az egyesületi tagságodból! Nagy kedvezmények, változatos szolgáltatás csomag!
GOLFIESTA SE versenyeire vonatkozóan kedvezményes részvételi díj
Klubnapokon való részvételi lehetőség
50% green fee kedvezmény a következő golfklubokban: Hencse National Golf & Country Club, (Pannonia és Krieschberg golfpályáival az egyeztetés folyamatban)
Greenfield Golf Club: 50% kedvezmény: július 01 – szeptember 30. között // 30% greenfee kedvezmény: január 01 – június 30. között és október 1 – december 31. között (egyeztetés folyamatban)
30% green fee kedvezmény: Continental CityGolf Club, Balaton Golf Club
20% green fee kedvezmény: Zala Springs Golf Resort, (Magyar Golf Club-bal a egyeztetés folyamatban)
1 kosár range labda a green fee mellé és kedvezményes buggy bérlés a Zala Springs Golf Resort pályáján
Havonta 2 db range zseton a Continental CityGolf Clubban
Hivatalos HCP vezetés(1) és EGA versenyengedély(2)
GOLFIESTA SE logózott ajándékok
18 év alatti junior tagsági díj 20.000 Ft, amely egy logózott pólót és egy tagsági kártyát tartalmaz
Ezt választom!

Tagsági csomag érdeklődés // Membership package inquiry

  • Küldd el a telefonszámod, e-mail címed nekünk és jelöld meg, hogy melyik tagsági csomag opció érdekel, hogy felvehessük veled a kapcsolatot és válaszolhassunk kérdéseidre az egyesülettel, tagsággal kapcsolatban!

    Send us your name and contact infos to let us get back to you with further information regarding our membership packages for the actual season.
 

Biztonsági ellenőrzés / Verification

 

⁕  A Greenfield, Kreishberg, MGC és Pannónia kedvezmények pontos kondíciói még egyeztetés alatt vannak.

1 A hivatalos, PC Caddie rendszerben történő HCP vezetés, mely az EGA és MGSZ által akkreditált magyarországi rendszer. Ez alapfeltétele, hogy a golfozó versenyeken indulhasson, és az elért eredményei alapján a HCP-je folyamatosan újrakalkulálásra, karbantartásra kerüljön. Az MGSZ 2016-os szabályzata alapján hazai versenyeken csak olyan játékos eredményét vehetik figyelembe a díjazáskor, akinek érvényes HCP vezetése van valamely Magyar Golf Szövetségi tag egyesület, vagy klub által. Ennek hiányában sajnos sem egyesületi, sem egyéb versenyen nem vehetők figyelembe az elért eredmények, hiszen hivatalosan HCP nélkül indult a játékos, így játéka nem értékelhető.

A GOLFIESTA SE a 2017-es szezontól kezdődően az MGSZ tagja, így versenyeire a szövetségi szabályok vonatkoznak. A 2016-os szezontól használt egyesületi HCP regiszter egyéni játék regiszterként működik tovább, a hivatalos HCP vezetést az akkreditált PC Caddie rendszeren keresztül biztosítjuk.

2 Az EGA versenyengedély kiváltása egyesületünkön keresztül is lehetséges, az EGA (Európai Golf Szövetség) által kibocsátott kártya díja 15.000 Ft, mely az európai szövetség által meghatározott és a kiváltáskor kötelezően megfizetendő díj. Tagjaink ezt az egyesületen keresztül is igénybe vehetik.3

3 A változtatás jogát fenntartjuk!