Tagsági információk

Az alábbi táblázatban összefoglaltuk nektek, hogy 2018-ban milyen szolgáltatásokat és green fee kedvezményeket vehettek igénybe az Arany- és Fehér Tagsági kártyák felmutatásával.

Package details in English

A klubokban igénybe vehető green fee kedvezmények az egyesületi kártyával rendelkező tagjaink számára és csak egyéni green fee esetén vehetők igénybe. A klubok, vagy egyéb szervező által rendezett versenyeken kedvezményes nevezési díjra nem jogosítanak, nem egyenértékűek a klubok tagsági csomagjai által biztosított kedvezményekkel.

Tagsági csomagjaink limitált számban érhetők el és a jelentkezések, befizetések sorrendje szerint vehetők igénybe. A tagság a jelentkezés visszaigazolását követően a tagsági díj 8 napon belül történő kiegyenlítésével válik véglegessé, ekkortól kezdve vehetők igénybe a csomag által biztosított kedvezmények. Ellenkező esetben a jelentkezést töröljük, és az ismételt tagfelvételi igény csak az eközben eltelt időszak alatt beérkező jelentkezők után kerül újra visszaigazolásra.

Mindkét tagsági csomag mellett igénybe vehető az Academy Golf Budapest pályáján az éves pályhasználati díjra (klubtagságra) vonatkozóan 15% kedvezmény!

Arany Tagsági Csomag
évente
HUF85.000
+ EGA kártya
Hozd ki a legtöbbet az egyesületi tagságodból! Nagy kedvezmények, változatos szolgáltatás csomag!
GOLFIESTA SE versenyeire vonatkozóan kedvezményes részvételi díj
Match Play bajnokságon való részvételi lehetőség
50% green fee kedvezmény a következő golfklubokban: Pannonia Golf & Country Club, Magyar Golf Club, Balaton Golf Club, Imperial Balaton Golf Club
Greenfield Golf Club: 50% kedvezmény: július 01 – szeptember 30. között // 30% greenfee kedvezmény: január 01 – június 30. között és október 1 – december 31. között
20% green fee kedvezmény a következő golfklubokban: Academy Golf Budapest, Zala Springs Golf Resort, Old Lake Golf Club
10% kedvezmény az Accent Hotels
szállodáiban való foglaláskor
1 kosár range labda a green fee mellé és kedvezményes buggy bérlés a Zala Springs Golf Resort pályáján
Havonta 2 db range zseton az Academy Golf Budapest pályáján
1 óra ingyenes golf oktatás
10 órás kurzusra való befizetés esetén +1 ajándék óra
Egyesületi játék regiszter használata
Hivatalos HCP vezetés(1) és EGA versenyengedély(2)
GOLFIESTA SE logózott golf póló
Junior tagjaink számára 50% kedvezmény az éves tagsági csomag árából
Ezt választom!
Fehér Tagsági Csomag
évente
HUF45.000
+ EGA kártya
Kipróbálnád, milyen az egyesületbe tartozni? Keveset golfozol egy évben? Ez a te csomagod!
GOLFIESTA SE versenyeire vonatkozóan kedvezményes részvételi díj
Match Play bajnokságon való részvételi lehetőség
10% green fee kedvezmény a következő golfklubokban: Academy Golf Budapest, Magyar Golf Club, Pannonia Golf & Country Club. Old Lake Golf Club, Greenfield Golf, Balaton Golf Club, Imperial Balaton Golf Club, Zala Springs Golf Resort
1 kosár range labda a green fee mellé és kedvezményes buggy bérlés a Zala Springs Golf Resort pályáján
Havonta 2 db range zseton az Academy Golf Budapest pályáján
1 óra ingyenes golf oktatás
Egyesületi játék regiszter használata
Hivatalos HCP vezetés(1) és EGA versenyengedély(2)
GOLFIESTA ajándékcsomag
Junior tagjaink számára 50% kedvezmény az éves tagsági csomag árából
Ezt választom!

Tagsági csomag érdeklődés // Membership package inquiry

  • Küldd el a telefonszámod, e-mail címed nekünk és jelöld meg, hogy melyik tagsági csomag opció érdekel, hogy felvehessük veled a kapcsolatot és válaszolhassunk kérdéseidre az egyesülettel, tagsággal kapcsolatban!

    Send us your name and contact infos to let us get back to you with further information regarding our membership packages for the actual season.
 

Biztonsági ellenőrzés / Verification

 

⁕  A Greenfield Golf kedvezményeinek pontos kondíciói még egyeztetés alatt állnak.

1 A hivatalos, EAGLE rendszerben történő HCP vezetés, mely az EGA és MGSZ által akkreditált magyarországi rendszer. Ez alapfeltétele, hogy a golfozó versenyeken indulhasson, és az elért eredményei alapján a HCP-je folyamatosan újrakalkulálásra, karbantartásra kerüljön. Az MGSZ 2016-os szabályzata alapján hazai versenyeken csak olyan játékos eredményét vehetik figyelembe a díjazáskor, akinek érvényes HCP vezetése van valamely Magyar Golf Szövetségi tag egyesület, vagy klub által. Ennek hiányában sajnos sem egyesületi, sem egyéb versenyen nem vehetők figyelembe az elért eredmények, hiszen hivatalosan HCP nélkül indult a játékos, így játéka nem értékelhető.

A GOLFIESTA SE a 2017-es szezontól kezdődően az MGSZ tagja, így versenyeire a szövetségi szabályok vonatkoznak. A 2016-os szezonban használt egyesületi HCP regiszter egyéni játék regiszterként működik tovább, a hivatalos HCP vezetést az akkreditált EAGLE rendszeren keresztül biztosítjuk.

2 Az EGA versenyengedély kiváltása egyesületünkön keresztül is lehetséges, az EGA (Európai Golf Szövetség) által kibocsátott kártya díja 10.000 Ft, mely az európai szövetség által meghatározott és a kiváltáskor kötelezően megfizetendő díj. Tagjaink ezt az egyesületen keresztül is igénybe vehetik.