Az alábbi táblázatban összefoglaltuk nektek, hogy 2019-ben milyen szolgáltatásokat és green fee kedvezményeket vehettek igénybe az Arany- és Fehér Tagsági kártyák felmutatásával.

Package details in English

A klubokban igénybe vehető green fee kedvezmények az egyesületi kártyával rendelkező tagjaink számára és csak egyéni green fee esetén vehetők igénybe. A klubok, vagy egyéb szervező által rendezett versenyeken kedvezményes nevezési díjra nem jogosítanak, nem egyenértékűek a klubok tagsági csomagjai által biztosított kedvezményekkel.

Tagsági csomagjaink limitált számban érhetők el és a jelentkezések, befizetések sorrendje szerint vehetők igénybe. A tagság a jelentkezés visszaigazolását követően a tagsági díj 8 napon belül történő kiegyenlítésével válik véglegessé, ekkortól kezdve vehetők igénybe a csomag által biztosított kedvezmények. Ellenkező esetben a jelentkezést töröljük, és az ismételt tagfelvételi igény csak az eközben eltelt időszak alatt beérkező jelentkezők után kerül újra visszaigazolásra.

2018. NOVEMBER 15.-IG ÉRVÉNYES KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNKra való jelentkezés véget ért! Vásárold meg a Golfiesta Arany tagsági csomagot, amellyel többek közt lehetőséged nyílik szuper kedvezményes áron (99.900 Ft-ért) hozzájutni a 2019-re szóló éves pályahasználathoz (vásárlás napjától 2019. december 31-ig érvényes) az Academy Golf Budapesten! (Az ajánlat csak akkor érvényes, ha mind a Golfiesta Arany tagsági csomag megvásárlása, mind az Academy Golf Budapest éves pályahasználatának megvásárlása 2018. november 15.-ig megtörténik.)  

Arany Tagsági Csomag
évente
HUF85.000
+ EGA kártya
Hozd ki a legtöbbet az egyesületi tagságodból! Nagy kedvezmények, változatos szolgáltatás csomag!
GOLFIESTA SE versenyeire vonatkozóan kedvezményes részvételi díj
Klubnapokon való részvételi lehetőség
50% green fee kedvezmény a következő golfklubokban:Pannonia Golf & Country Club, Magyar Golf Club (hétvégénként), Hencse National Golf & Country Club
Greenfield Golf Club: 50% kedvezmény: július 01 – szeptember 30. között // 30% greenfee kedvezmény: január 01 – június 30. között és október 1 – december 31. között
35% green fee kedvezmény: Academy Golf Budapest
30% green fee kedvezmény: Balaton Golf Club
25% green fee kedvezmény: Magyar Golf Club (hétköznaponként)
20% green fee kedvezmény: Zala Springs Golf Resort
10% kedvezmény az Accent Hotels szállodáiban való foglaláskor
1 kosár range labda a green fee mellé és kedvezményes buggy bérlés a Zala Springs Golf Resort pályáján
Havonta 2 db range zseton az Academy Golf Budapest pályáján
Egyesületi játék regiszter használata
Hivatalos HCP vezetés(1) és EGA versenyengedély(2)
GOLFIESTA SE logózott ajándékok
12 év feletti junior tagjaink számára 50% kedvezmény az éves tagsági csomag árából
12 év alatti junior tagjaink számára 20.000 Ft, amely egy logózott pólót és egy tagsági kártyát biztosít
Ezt választom!
Fehér Tagsági Csomag
évente
HUF45.000
+ EGA kártya
Kipróbálnád, milyen az egyesületbe tartozni? Keveset golfozol egy évben? Ez a te csomagod!
GOLFIESTA SE versenyeire vonatkozóan kedvezményes részvételi díj
Klubnapon való részvételi lehetőség
10% green fee kedvezmény a következő golfklubokban: Academy Golf Budapest, Magyar Golf Club, Pannonia Golf & Country Club, Greenfield Golf, Balaton Golf Club, Zala Springs Golf Resort
1 kosár range labda a green fee mellé és kedvezményes buggy bérlés a Zala Springs Golf Resort pályáján
Havonta 2 db range zseton az Academy Golf Budapest pályáján
Egyesületi játék regiszter használata
Hivatalos HCP vezetés(1) és EGA versenyengedély(2)
GOLFIESTA ajándékcsomag
Ezt választom!

Tagsági csomag érdeklődés // Membership package inquiry

  • Küldd el a telefonszámod, e-mail címed nekünk és jelöld meg, hogy melyik tagsági csomag opció érdekel, hogy felvehessük veled a kapcsolatot és válaszolhassunk kérdéseidre az egyesülettel, tagsággal kapcsolatban!

    Send us your name and contact infos to let us get back to you with further information regarding our membership packages for the actual season.
 

Biztonsági ellenőrzés / Verification

 

⁕  A Greenfield Golf kedvezményeinek pontos kondíciói még egyeztetés alatt állnak.

1 A hivatalos, PC Caddie rendszerben történő HCP vezetés, mely az EGA és MGSZ által akkreditált magyarországi rendszer. Ez alapfeltétele, hogy a golfozó versenyeken indulhasson, és az elért eredményei alapján a HCP-je folyamatosan újrakalkulálásra, karbantartásra kerüljön. Az MGSZ 2016-os szabályzata alapján hazai versenyeken csak olyan játékos eredményét vehetik figyelembe a díjazáskor, akinek érvényes HCP vezetése van valamely Magyar Golf Szövetségi tag egyesület, vagy klub által. Ennek hiányában sajnos sem egyesületi, sem egyéb versenyen nem vehetők figyelembe az elért eredmények, hiszen hivatalosan HCP nélkül indult a játékos, így játéka nem értékelhető.

A GOLFIESTA SE a 2017-es szezontól kezdődően az MGSZ tagja, így versenyeire a szövetségi szabályok vonatkoznak. A 2016-os szezonban használt egyesületi HCP regiszter egyéni játék regiszterként működik tovább, a hivatalos HCP vezetést az akkreditált PC Caddie rendszeren keresztül biztosítjuk.

2 Az EGA versenyengedély kiváltása egyesületünkön keresztül is lehetséges, az EGA (Európai Golf Szövetség) által kibocsátott kártya díja 10.000 Ft, mely az európai szövetség által meghatározott és a kiváltáskor kötelezően megfizetendő díj. Tagjaink ezt az egyesületen keresztül is igénybe vehetik.

3 2019. április 27.-től az Old Lake Golf Clubban nem érvényesíthető a Golfiesta kedvezményes green fee!

4 A változtatás jogát fenntartjuk!