Ahogy lenni szokott, az év utolsó napjaiban az ember számot vet az elmúlt évről, és új célokat határoz meg a következő időszakra. Mi is így teszünk most.

Sajnos a tavasz még a Covid miatti restrikciókról szólt, így idén is elég későn tudtuk elkezdeni a szezont. Első versenyünk június 26-án került megrendezésre, de így is öt versenyt meg tudtunk rendezni. Jártunk Balatonudvariban, visszatértünk Zircre, majd Hencsén, a Continental-on és Kisorosziban is tartottunk fordulót. Klubtagjaink részére ősszel klubnapot is szerveztünk. Sajnos az évzáró, díjkiosztó összejövetelünket a vírushelyzetre való tekintettel nem tudtuk megrendezni.

Idén még nagyobb lendülettel vágunk neki a szezonnak. Van új külföldi pálya a kínálatunkban (az ausztriai Murau-ban), egy kezdő golfozóknak szervezett versenysorozat is tervben van véve, illetve gondolunk a haladó és régóta golfozó tagjainkra is, így folytatódik a versenysorozatunk és szervezünk tematikus klubnapokat is. Megmaradtak az Arany és a Fehér tagsági csomagok. Más klubokkal ellentétben árat sem változtattunk és a tagságunk csomagtartalma is bővült. Információkért kattintsatok ide!

Szeretném ezen a fórumon is megköszönni klubtagjainak, hogy a Golfiestát választottak, illetve választják továbbra is. 2021-ben tagjaink száma elérte a 150 főt és a 2022-es szezonra is már közel 100 főnél járunk. Bízom benne, hogy jól éreztétek magatokat velünk és jövőre sem lesz ez másképp.

Ezúton is kívánok jó szórakozást Szilveszter estére és Nagyon Boldog Új Évet!

Csikós Gábor