Csikós Gabival a kapcsolatom, igen hosszú közös múltra tekint vissza. Annak idején még a gödi pályán találkoztunk először.
Büszkén mondhatom, hogy baráti a viszonyunk. Az, hogy a golfot megszerettem, részben Neki és munkájának is köszönhető.
Mostanában ugyan annyit dolgozunk, hogy kezd a golfozás rovására menni, de azért amikor csak lehet, barátaimmal kijövünk játszani, tanulni a profik játékát.
Nagyon örülök minden GOLFIESTA SE rendezvénynek, és hiszek abban, hogy a baráti kapcsolatokon túl hasznos üzleti kapcsolatok is köttetnek ezeken az eseményeken.

Szemelveisz Szilárd – iContrALL

icontrall

 

VEZÉRELD OTTHONOD, IRODÁD BÁRHONNAN, BÁRMIKOR

icontrall_ipadAz iContrALL intelligens otthon rendszer egyedi megoldást nyújt a mindennapokban használt, elektronikus berendezések, rendszerek intelligens összekapcsolásával, egyedi funkciók alkalmazásával.
A különböző világítások, árnyékolók, kapuk, a riasztó rendszer, a medence és a kerti tó és sok egyéb berendezés egy rendszerben és egyedileg testreszabható profilok útján történő működése páratlan élményt, komfortot és biztonságot nyújt.

A rendszer elkészülése 5 év fejlesztői munka, és rengeteg piaci igény feldolgozásának, integrálásának az eredménye.
Alapvető szempontuk volt a fejlesztés során a nagyon egyszerű kezelhetőség, a megbízhatóság és a környezetbarát technológiák alkalmazása révén az energiatakarékosság.
Köszönhetően az eszközökben alkalmazott fejlett, vezetéknélküli technológiának, a kiépítés már kész házak esetén is egyszerű és gyors.
Az iContrALL rendszer jelenleg iPhone okostelefonról, illetve iPad táblagépről vezérelhető. Az Android operációs rendszeren futtatható alkalmazás is hamarosan elérhetővé válik.

Miért az iContrALL?

  • Egyszerű kezelhetőség a család minden tagja számára
  • Intelligens, beavatkozás nélküli működés a háttérben
  • Korlátok nélküli testreszabhatóság
  • Gyors kivitelezhetőség, moduláris felépíthetőség
  • ÉS MINDEN GolFiesta tagnak kedvezmény!!! 🙂

 

iContrALL

Szemelveisz Szilárd

+36 30 393 30 66

szilard@icontrall.com

www.icontrall.com

www.icontrall.eu

Prémium Market Kft.

2120 Dunakeszi, Eszék u. 2.

+36 1 369 3939, +36 30 85 300 85


Bemutatóterem:

Roll- Lamell Kft.

2120 Dunakeszi, Bem u. 5