Imádom az EOHT-t!

Remekül megszervezett, színvonalas és nagyon jó hangulatú torna volt, U16-os közép-európai élmezőnnyel. Jól sikerült a stroke napunk, a lánycsapatunk valamennyi tagja handicap körül vagy annál is jobban játszott, ez a külföldi és hosszú nemzetközi versenypálya esetén nagy szó! Örültem, hogy sikerült a +10-es stroke eredménnyel handicapet javítanom és a harminc fős lány mezőnyben a T15. helyezéssel cseh, szlovák, szlovén és német játékosokat is megelőznöm.

A második és a harmadik versenynapon is két-két kört kellett teljesíteni, úgyhogy a magasabb életkor- és alacsonyabb handicap-átlagú ellenfeleken túl a kemény fizikai megterhelés melletti higgadt course-menedzsment is komoly kihívást jelentett.

Az első körben nem volt szerencsém a sorsolással, a legerősebb szlovén játékost fogtam ki ellenfélnek, aki nem is hagyott sok esélyt. A második és a harmadik körben Laurával párosban próbáltunk meg sikeresek lenni. A csehek ellen sem ment rosszul, a németek ellen pedig kifejezetten jól játszottunk, s csak az utolsó lyukon bizonyultak jobbnak nálunk. Az utolsó ellenfelünk a szlovák csapat volt és én újra egyénit játszottam. Ebben a körben jött ki igazán az egész otthoni téli alapozás és a külföldi tavaszi felkészülés hatása, úgy éreztem, hogy megfelelő erőben és jó formában sikerült végig teljesíteni és már a 15. szakaszon lezárni a viadalt. Ezzel immár sorrendben harmadik EOHT versenyem első győzelmét arattam végre és lánycsapatunk nem utazott haza pont nélkül a tornáról! Végig küzdöttünk, beleadtunk apait-anyait és rengeteget tanultunk más nemzetektől és egymástól is. Életkorom szempontjából még akár újabb három év és akár újabb három EOHT is beleférhet a pályafutásomba, remélem szerezhetek még több győzelmet is a magyar csapatnak!”