A Lyoness Open 2014 versenyen az egyesület is képviseltette magát – a nézők között legalábbis. Hazai versenyeken aligha tapasztalható mennyiségű látogató és az embertömeghez szükséges szervezettség fogadott minket.

A parkolóból shuttle járat vitt a bejáratig, kamerák, lelkes irányító, útbaigazító személyzet, táblák és kijelölt útvonalak segítették a tájékozódást. Emellett minden greenen kamerák, a vezető játékosok mellett külön-külön kameraman és mikrofonos fiú és a 18. green mellett ülőhelyek és eredményjelző tábla, kivetítő meg kommentátor járult hozzá a közvetítést követők élményeihez.

A pályán legtöbbet Miguel Jimenez-t kísértük, és láthattuk egy par 4-es szakaszon 140 méterről ütött eagle-jét is! Szerencsére láttuk, hogy a profik is ugyanúgy eltévesztik a fairwayt a kezdőütésnél, fák közül, bunkerből, vagy a tó széléről közelítik a greent – a különbség inkább abban áll, ahogy ezeket a helyzeteket megoldják és egy be-becsúszó bogey, vagy kimaradt eagle putt után is ugyanolyan lendülettel, koncentrálva folytatják a játékot.

Akik velünk tartottak, azoknak köszönjük a részvételt, akik pedig kénytelenek voltak kihagyni ezt az alkalmat, egy kis videós ízelítő segít a hangulat éreztetésében.