Még jelentkezhettek a hétvégi Maserati Kupára, ahol 2 órás élményvezetést, hosszú hétvégés Maserati tesztelést és egyéb izgalmas nyereményeket szerezhettek, illetve a range-en különböző ügyességi feladatokban is megmérkőzhettek. Ki lesz, aki képviseli az egyesületet a versenyen?

Alább a hivatalos versenykiírást találjátok, nevezzetek bátran!

Ami a csövön kifér

Száguldás, Porsche, szerelem…

Mindenki fülében ismerősen cseng ez a dal, s talán mindannyiunk elképzelte már azt is, hogy milyen lehet egy csodaautót vezetni. Valószínűleg minden autórajongónak a szeme előtt van egy kép, amikor meghallja, hogy Maserati. Minden bizonnyal egy gyönyörű, fehér sportautó ugrik be elsőre, melyben a finom elegancia, a luxus és az intelligens sokoldalúság ötvöződik. A Maserati tulajdonosait összeköti az a büszkeségérzet, amit a nagy nemzetközi sikerek és presztízs miatt mindegyikük magáénak mondhat. Egy kis szerencsével Ön is átélheti ezt, hiszen a verseny főnyereményeként, egy hosszú hétvége erejéig hazavihet, és három napra magáénak tudhat egy fantasztikus Maserati álomautót!

 

Adja meg magának az esélyt, és vegyen részt a július 26-án megrendezendő Maserati Bakony Touron, melyet a zirci-szarvaskúti Forest Hills sportkomplexum csodálatos golfpályáján tartanak. A verseny nívóját emeli, hogy az említett Maserati, mint főszponzor van jelen a versenyen. A csodaautón kívül még számos meglepetéssel készülnek az esemény szervezői. A Maserati felajánl továbbá a kategóriák győzteseinek egy 2 órára szóló élményvezetést, két darab Maserati ajándék ruházatot illetve a zenekedvelők és finom hangzást szeretők örömére egy darab Maseratti lifestyle terméket (fejhallgató). A forróságra való tekintettel Liquid Gold Kft. kiváló söröket ajánlott fel, hogy ezzel is élvezetesebbé tegyék a golfozók napját.

 

A mesébe illő nyereményekért folytatott küzdelem tehát roppant izgalmasnak ígérkezik, ezért célszerű mielőbb benevezni a versenyre! A klub továbbá a verseny vége és az eredményhirdetés között sem hagyja unatkozni a játékosokat és a kedves vendégeket, hiszen a Range királyát keresik. A négy játszma során a legtöbb pontot elérő játékos: „Find the Fairway”, Pitch it Up”, „Up and Down”, „Putt it in”.

Töltsön a Forest Hillsben egy igazán sportos, családi napot, ahol a golf mellett számos olyan kiemelkedő lehetőség nyílik az aktív pihenésre, mint a tenisz, a kerékpározás, túrázás, a jakuzzi vagy a szabadtéri medence korlátlan használata.

 

A jelentkezésre július 25. péntek 14 óráig van lehetőség a Forest Hills recepcióján illetve az alábbi elérhetőségeken:

 

E-mail: golf@foresthills.hu,
Tel: +36 88 573 312, +36 88 573310

További információk IDE KATTINTVA érhetők el.