2018-as tagsági csomagjaink

Egyedülálló kedvezményekkel, különleges társaságban golfozhatod végig a szezont, ha csatlakozol az egyesülethez!

Jelentkezz!

Versenynaptár

A 2018-as szezon egyesületi versenyei, rendezvényei

Tovább az idei versenyekhez

Egy kis mozgóképes összefoglaló a hétvégi versenyről…

https://www.facebook.com/golfiesta.hun/videos/2100075996687060/
Tovább

2018.04.14 / Golfiesta – Accent Hotels Tour I. / Eredmények

Köszönjük minden résztvevőnek! Gratulálunk a nyerteseknek! Bruttó I. Hideg János "A" kategória: I. Dr. Rezek Ödön II. Dr. Jaczkovics László III. Dr. Bognár László "B".kategória: I. Kovács Kornél II. Dr. Kádár Bence III. Dr.Kálózdi Tamás C.kategória I. Vati András II....
Tovább

2018.04.14 / Golfiesta – Accent Hotels Tour I. / Startlista

...
Tovább

Idén nyáron is Golfiesta junior tábor!!

Tovább

Kiválóan szerepeltek a Golfiesta SE fiataljai az első Junior Tour fordulón.

Beérett a tèli Golfiesta Tenerifei edzőtábor munkája!  Gratulálunk minden nyertesnek! Jaczkovics Emma L14 I. helyezett, Bruttó Lány I.helyezett (79) Koharek Anna L14 III. helyezett Csikós Anna Lana L10 III....
Tovább

Kedveld Facebook oldalunk a legújabb hírekért!

Születésnapi ajándékként kaptam az első golf óráimat, 8 éve. Az első órát sok másik követte, az eltelt évek gyakorlása és edzései – egy jó edzővel – számomra meghozták azt az eredményt, amit célként tűztem ki magamnak. Ma már családunk mind a 4 tagja rendszeres látogatója a greeneknek, számunkra igazi családi program lett a golf. Rendszeres résztvevői vagyunk a GolFiesta téli edzőtáborainak Tenerifén is, és ha lehet, részt veszünk a hazai pályákon rendezett programokon is.

Koharek András

AR Tudásmenedzsment Kft.

Hogyan kreáljunk saját edzéstervet?

Flexibilitás, Mozgási minták, Stabilitás, Erő: A legtöbb golf fitnesz edző egyetért abban, hogy a fenti 4 terület fejlesztése lényeges ahhoz, hogy a golf swing-ünk atletikussá váljon. Olvass tovább, hogy egyszerű, akár otthon is végezhető gyakorlatokkal fejleszthesd ezeket a területeket.

Golf Fitness

Golf rendezvények szervezése

Tudj meg többet az egyesület rendezvényszervezési szolgáltatásáról, és hogy milyen golfos tematikájú események szervezésében, lebonyolításásában tudunk segíteni!

További információk

Az évek során megszólított golfozóink száma több, mint