Ünnepélyesen elköszöntünk a 2018-as golf szezontól

Remek este volt! Szeretnénk köszönetet mondani az összes Golfiesta tagnak, akik folyamatos részvétellel és aktivitással lehetővé tették, hogy az idei versenyek/rendezvények is a megszokott jó hangulatban teljenek! Íme a szezon nyertesei: Golfiesta-Accent Hotels Tour:...

Kitettek magunkért a fiatalok Halloween alkalmával

Kiderült, Halloween jelmezben is lehet golfozni. A képek önmagukért beszélnek...

Klubcsapat bajnokság: elsőre a dobogón…

GRATULÁLUNK! Csapatunk megszerezte a Nettó III. helyet a Magyar Klubcsapat Bajnokságon ⛳🏌️‍♂️👏🎉 Golfiesta csapata: Mujahid Tamás, Horváth György, Koharek Anna, Sándor Virág, Dr.Jaczkovics László, Vati...

Kedveld Facebook oldalunk a legújabb hírekért!

Születésnapi ajándékként kaptam az első golf óráimat, 8 éve. Az első órát sok másik követte, az eltelt évek gyakorlása és edzései – egy jó edzővel – számomra meghozták azt az eredményt, amit célként tűztem ki magamnak. Ma már családunk mind a 4 tagja rendszeres látogatója a greeneknek, számunkra igazi családi program lett a golf. Rendszeres résztvevői vagyunk a GolFiesta téli edzőtáborainak Tenerifén is, és ha lehet, részt veszünk a hazai pályákon rendezett programokon is.

Koharek András

AR Tudásmenedzsment Kft.

Hogyan kreáljunk saját edzéstervet?

Flexibilitás, Mozgási minták, Stabilitás, Erő: A legtöbb golf fitnesz edző egyetért abban, hogy a fenti 4 terület fejlesztése lényeges ahhoz, hogy a golf swing-ünk atletikussá váljon. Olvass tovább, hogy egyszerű, akár otthon is végezhető gyakorlatokkal fejleszthesd ezeket a területeket.

Golf rendezvények szervezése

Tudj meg többet az egyesület rendezvényszervezési szolgáltatásáról, és hogy milyen golfos tematikájú események szervezésében, lebonyolításásában tudunk segíteni!

Az évek során megszólított golfozóink száma több, mint