Klubnap sorozat 2020

A tavaly bevált sikeres debütáló év után, idén ismét a TOUR sorozat mellett klubnapokkal igyekszünk színessé tenni a szezonunkat. A támogatónk idén is a Continental Group lesz.

Viszont a tavalyi évtől eltérően idén csak a Continental CityGolf Clubban rendezzük meg ezeket az eseményeket. Július 10-én lesz az első, majd augusztus 30 és szeptember 25. A játékforma Texas Scramble lesz 9 lyukon. Nemcsak Golfiesta tagok vehetnek részt rajta, hanem lehet hívni családtagokat, barátokat, ismerősöket. A játék mellett tematikus előadásokkal is készülünk, és igyekszünk mindent megtenni, hogy ez egy közösség építő program legyen (készülünk tematikus előadásokkal, lesz catering, stb).

2020. július 10

Program:
Napközben: egyéni játék 9 lyukon, amely verseny is egyben. 2-4 fős flightokban engedélyezett az indulás. Tee-time foglalás közvetlen a Continental Citygolf Club recepcióján. A scorekártyákat a játék után szintén a recepción kérjük leadni, legkésőbb 17:30-ig. A játékforma stroke mínusz hendikepp és az első helyezett díjazásban részesül.

17:30-tól 18:30-ig: Szabályismertek felfrissítése a gyakorlatban (a pályán), valamint megismerkedhetünk a GOLFiGO Play alkalmazással is.

18:30 Barbecue party

További klubnapok időpontjai és témái:

augusztus 30. (délutáni kezdéssel): egybekötve a Golfiesta Tour versennyel szervezünk egy szuper borkóstolót

szeptember 25.: nemzetközi whisky kóstoló