HCP Regiszter információk

Az egyesületi handicap regiszter célja, hogy folyamatos HCP vezetést biztosítson azon tagjaink számára is, akik nem, vagy csak ritkán játszanak hivatalos HCP módosító versenyeken, vagy egyáltalán nem rendelkeznek EGA regisztrációval és kártyával. 

Ilyen módon az egyesületi versenyeken mindig az aktuális szintjüknek megfelelő pontozással számított eredményeket kaphatják, illetve folyamatos visszacsatolást kapnak a pályajátékukról. Azok a játékosok, akik a golFIESTA SE tagságuk mellett rendelkeznek EGA HCP-pel is, annak mindenkori állását is fel tudják vezetni a rendszerbe.

BELÉPÉS

FONTOS LINK: 2016.01.01-től érvényes HCP információk, változások az EGA rendszerben

GOLFIESTA HCP Regiszter nyilatkozat: Az egyesületi hendikep regiszter egy olyan nyilvántartó rendszer, ahol az egyesület mindenkori tagjai önállóan felvihetik a különböző versenyeken, illetve egyéb játékaik során elért eredményeiket, és azokat az EGA hendikep számító formulái alapján feldolgozva a tényleges, aktuális hendikepjüket láthatják. Ez az érték az egyesületi versenyeken és az egyéni játékokon használható, ám a hivatalos, MGSZ által regisztrált HCP módosító versenyeken, illetve egyéb, MGSZ és EGA által nyilvántartott HCP-t igénylő rendezvényeken nem. A Magyar Golf Szövetség szabályzata szerint a hivatalos, általuk nyilvántartott és elfogadott, valamint a HCP módosító versenyek által folyamatosan frissített HCP vezetéshez szükséges egy akkreditált anyaklub megnevezése és az ottani HCP vezetésre vonatkozó díj, valamint az EGA kártya díjának megfizetése.