Helyszín: Continental Citygolf Club

Már rég tartottunk közös összejövetelt. Sajnos az elmúlt időszak pandémiája nem segítette elő a közösségi programok szervezését. Bízunk benne, hogy minden klubtagunk egészséges és nyitott az ilyen jellegű eseményekre.

A program ismerősen fog hangzani főként azoknak, akik 2 éve is részt vettek egy nagyon hasonlóban. 

A golf mellett a vacsorával összekötött Whisky kóstolón lesz a fő hangsúly. Gulyás Gergő klubtagunk, barátunk lesz újfent az esemény „sommelier”-je. Gergő nemzetközi whisky ritkaságokat, különlegességeket gyűjtött be és ezeket az italokat mutatja be, ill. kóstoltatja meg a vendégekkel.

Golf egyesület lévén a játékot sem hagyhatjuk ki a programok közül, ezért szervezünk egy kis háziversenyt, ahol a klubtagjaink megmérettethetik magukat. A győztes díjazásban részesül. A tee-time-ok 15-17 óra között foglalhatók. Minimum 2 fő részvétele szükséges egy flight-ban. Ennek megszervezésében segítünk!

A grillvacsora 18 órakor veszi kezdetét, majd ezután következik a whisky bemutató és kóstoló.

Ha a golf háziversenyben is részt kívántok venni, azt kérjük külön jelezzétek (tee-time foglalással) és rendezzétek (green fee) a Continental recepciója felé.

További információkat, ill. a jelentkezéseteket személyesen Csikós Gábornál, vagy email címére üzenve, a csikosgabor@golfiesta.hu -ra lehet megtenni.