OAuthException: Error validating application. Application has been deleted.

2015. június 20-án a Pannonia Golf & Country Club adott otthon a golFIESTA Tour 2015 III. fordulójának, mely a Symmetria Magyarország Kft. szponzorációjával egy igazi, teljes értékű családi napot jelentett a golfverseny mellett. A kicsiket játszótér és arcfestés, a nagyobbakat golfoktatás, termékbemutatók, kóstolók, valamint igazán különleges autók várták, amíg a versenyzők a különböző szakaszokon igyekeztek minél jobb eredményt elérni. A verseny lezárultával és az ebéd elfogyasztása után a vendégek és versenyzők közösen állhattak a putting greenre, hogy egy puttversenyen küzdjenek meg az értékes fődíjért.

Az eredménylistát hamarosan itt is megtalálhatjátok, addig is köszönjük minden támogatónknak és szponzorunknak, hogy hozzájárult ehhez a tartalmas és színvonalas naphoz, valamint minden kedves versenyzőnek és vendégünknek, hogy eljöttetek és részt vettetek a nektek szervezett programokon.

Köszönjük a Symmetria Magyarország Kft., Intel Security, Mcafee, ITQS Kft., IRF szoftverház, BMW Rack autó Kft., Naturland, Ízműves kft, Balatonfűzfői Bob szabadidőpark, a Woker Trade Kft. és természetesen a Pannonia Golf & Country Club hozzájárulását!