Nekem ez az első EOHT versenyem, de én máris megszerettem. Szerintem nagyon jó volt a hangulat,  a csapattársaim is jófejek voltak, és befogadtak minket „újoncokat” is.

A stroke play napon sajnos nem sikerült olyan jól teljesítenem mint szerettem volna, de ez sem csüggesztett el, mert tudtam, hogy másnap újra lesz esélyem bizonyítani.

Az első körben párosban játszottunk Sárával, a 15-ös szakaszon kaptunk ki. A többi körben egyénit játszottam, és mindenhol veszítettem, ami a magas hcp és életkor különbség miatt volt. A németeknél nem volt szerencsém a sorsolásnál, megkaptam a legjobb játékosukat. Annak viszont örültem, hogy tudtam tanulni nálam jobb játékosoktól és megismertem egy gyönyörű pályát, aminek a szépsége vetekszik Tenerifével, és aki játszott már ott, az tudja, hogy ez nagy szó.

Szerintem a téli alapozás és az edzések a harmadik napon számítottak igazán, ugyanis az ütések mellett a még a pálya „megpróbáltatásait” is ki kellett állni, amihez nagyon jól jött a lábizomerő. Emellett szellemileg is végig kellett koncentrálni, és jó course-menedzsmentet kellett biztosítani. Ebben még fejlődnöm kell, mert a harmadik nap végére már fáradt voltam, és nem mindig hoztam jó döntéseket.

Ha minden jól megy még 3 EOHT-n vehetek részt, és én úgy szeretnék indulni ezeken, hogy európai viszonylatban jó játékos leszek, és komoly ellenfelet jelentek a többi külföldi lány számára. Természetesen ebben nagyon sokat fog tudni segíteni nekem Gábor és az edzések.