quadron_logo_szlogennel_safety_rgb

„Első alkalommal Gödön találkoztam Csikivel, ahol egy céges rendezvény keretében ütöttük el (szó szerint) munka után az időt. Hihetetlen bosszúságot okozott, hogy képtelen voltam eltalálni a a labdát. Aztán jött Gábor és az első 10 alkalmas oktatás. Sokáig játszottam régebben csak egyedül és jártam a szakaszokat magányosan. Viszont az elmúlt években a golf közösségi oldalát és nagyszerű embereket  ismerhettem meg a pályán – így lett még nagyobb a szerelem ezzel a sporttal. A Golfiesta kiváló kezdeményezés arra, hogy rendszeresen találkozzunk, a sporttársi kapcsolatokból barátságok vagy éppen üzletek szülessenek. Hiszem, hogy az idén útjára induló Golfiesta QUADRON Match Play bajnokság lehetőséget ad majd arra, hogy az egyesület tagjai még jobban megismerjék egymást, színesítsük az egyesületünk életét és, hogy jól szórakozzunk, kikapcsolódjunk együtt.”

Teasdale Harold – ügyvezető, Quadron Kft.

BIZTONSÁGÁT

A számítógépes visszaélések száma mind a piaci mind pedig a közszférában nagymértékben növekszik. A robbanásszerű fejlődésnek és a mobileszközök gyors elterjedésének köszönhetően a digitális eszközparkok a profi bűnözés legkedveltebb terepeivé váltak. A külső támadások jelentős része ezeken az eszközökön keresztül érkezik és tetemes anyagi és erkölcsi veszteséget okozva, akár a stabil háttérrel rendelkező globális vállalatoknak is. Egy cégéletében ma az információ a legfon- tosabb érték, amelynek védelme első számú szempont azon felelős vezetők számára, akik nem szeretnék elveszíteni sem versenyelőnyüket sem ügyfeleiket egy rosszindulatú kibertámadás miatt.

MI

A Quadron Kft. a digitális biztonság-, adat- és rendszervédelem specialistája. A tanácsadási és szolgáltatási kompeten- ciaközpontunk szakemberei legalább 10 éves gyakorlati és a legmagasabb szintű nemzetközi elméleti vizsgatapasztalattal rendelkező konzulensek. Szakértőink feladatai közé tartoznak a hagyományos értelembe vett legfontosabb IT biztonsági szolgáltatások: az audit, a sérülékenység-vizsgálat vagy a penetrációs tesztelés. Szolgáltatási központunk a legösszetet- tebb védelmi rendszerek tervezésére és kiépítésére is képes.

Garanciáink:

magasan képzett szakemberek elkötelezettség hivatástudat edukáció és fejlődés széles kapcsolatrendszer

GARANTÁLJUK

A vállalat védelmi stratégiáját személyes konzultáció során alakítjuk ki, és ahhoz mérten kínáljuk az adott vállalatra szabott, legmodernebb védelmi rendszereket. Az információbiztonság rendszerszállítás olyan alaptevékenységünk, amely a hagyományos IT biztonsági termékszállítástól (tartalomszűrés, végpontvédelem, tűzfalak, hálózatvédelem) egészen a komplex védelmi rendszerszállításig terjed. Forgalmazott megoldásaink túlnyomó része az ágazat felső kategóriájába tartozó prémium szoftverek, célhardverek és egyedi hardvermegoldások. A kapcsolódó szolgáltatások az adatvédelmi rendszer tervezését, kialakítását, illetve a szoftverek beüzemelését és egyedi testre szabását, az információvédelmi rendszerek karbantartását, valamint az igényeknek megfelelő üzemeltetést foglalják magukba.

ÖNNEK

  • államigazgatási intézmények,
  • közintézmények és szolgáltatók
  • közép- és nagyvállalatok

 

QUADRON RENDSZER Információvédelmi Kft.
● Fax: +36 (1) 796 3253 www.quadron.hu ● info@quadron.hu ●
Cím: 1051 Budapest, Sas u. 10-12.